На Волині затримали чоловіка з наркотиками

0
-2
На Волині затримали чоловіка з наркотиками
На Волині виявили 2 чоловіків з речовинами, схожими на наркотичні.

Про це інформує патрульна поліція у Волинській області.

Першим був водій ЗАЗ, якого зупинили в ніч на 28 квітня, на вулиці Дубнівській в Луцьку. Перевіряючи чоловіка, інспектори виявили в нього поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичний засіб, у самого водія були ознаки наркотичного сп’яніння.

На місці далі працював слідчий. Оскільки проходити перевірку в наркодиспансері той відмовився, на нього склали протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопрушеня.

Ще одного чоловіка виявили 28 квітня в зелених насадженнях на вулиці Тараса Боровця у Ковелі. Той тримав у руках саморобний пристрій для куріння наркотичних речовин, також мав паперовий згорток з подрібненою речовиною, схожою на канабіс.

23-річний чоловік повідомив інспекторам, що забороненою речовиною його пригостили «друзі». Піший екіпаж патрульних затримав особу та викликав на місце слідчо-оперативну групу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні