Волинянка розповіла, як змінилося її життя після проекту «Поверніть мені красу». ВІДЕО

0
2
Волинянка розповіла, як змінилося її життя після проекту «Поверніть мені красу». ВІДЕО
Волинянка із села Іванівка Горохівського району пройшла перевтілення у проекті «Поверніть мені красу». Марія Онопріяк розповіла про те, як змінилося її життя.

Про це йдеться у сюжеті «Сніданку з 1+1» від 27 березня.

Марія народила чотирьох дітей і все життя присвятила турботі про родину, а ось на себе часу не вистачало. Чоловік критикував її через зайву вагу, а згодом почав задивлятися на інших жінок.

Після пологів її фігура дуже змінилася, з’явилися зайві кілограми. Це заважало не тільки морально, а й фізично. Марія дуже себе соромилася і мовчки страждала, їхала на заробітки у Словаччину, аж тут дізналася про проект «Поверніть мені красу».

Вирішила спробувати взяти в ньому участь. І їй це вдалося.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Типірка я королева!» – селянка з Волині пройшла крізь біль у шоу на «1+1»

У телепроекті жінка наважилася заговорити про свій біль на всю країну. Щоб вирішити її проблему, однієї операції було замало. Марії довелося змінити свій раціон, спосіб життя і найголовніше – навчитися любити себе. За короткий термін Марія втратила 26 сантиметрів у талії і 23 кілограми у вазі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що сталося з волинянкою Марією Онопріяк після операції і зйомок на «1+1»

Як зовнішнє перевтілення змінило життя Марії, розповіла сама жінка і хірург з Волині Ростислав Валіхновський.

Марія Онопріяк каже, що нині працює в магазині брендового одягу торгівельної марки «Zara» у Польщі. І хоч робота нелегка, але вона їй до снаги.

«Я раніше важко працювала і зараз. Але зараз я не відчуваю тої тяжесті», – зізнається жінка.

На проекті її навчили правильно харчуватися, і тепер вона суворо дотримується дієти.

«Я дотримуюсь цього раціону. Люблю дуже салати, зелень. Купляю в пачках зелень. Ну, червону рибу на стейк я не беру, тому що мені не по кишені. Я беру хребти. Варю такий бульйончик. І рибу, там теж є що поїсти», – розповідає Марія.

На запитання, чи важко було перелаштуватися з нездорового харчування на дієтичне, жінка щиро відповідає: «Звісно, що важко».

Вона згадує: «Це авокадо. Як Анна Буткевич мені його принесла, вона мене вбила, як я його попробувала. Я тоді скривила душею, що воно мені смачне. А зараз я його поливаю соком лимона, сиплю морською сіллю, і зараз набагато краще воно мені».

Нагадаємо, жінка прийшла на проект, бо в неї зіпсувалися стосунки з чоловіком, що призвело до відсутності їх близькості. Тепер усе змінилося.

«Зараз я можу сказати всім. Не те що сказати – навіть кричати, що я щаслива. Я дуже щаслива, я дуже кохана, я дуже бажана, жадана», – радіє Марія Онопріяк.

Вона згадує, як відбувалося перевтілення: «От як Лєна Любченко сказала: «Полюби себе». Я полюбила себе, почала балувати себе, і я відчула себе жінкою».

Рецепт щастя від Марії Онопріяк простий: «Більше часу приділяти собі. Зараз мені сказали просто вставати і приділити 15 хвилин зранку для себе. І я встаю, приділяю 15 хвилин, і я виходжу зовсім натхненна, щаслива жінка. А раніше я просто вставала, вдягалась, шкорбала і все. А зараз я себе балую, люблю ходити по магазинах, в перукарню. Раніше я того собі не дозволяла, а зараз мені навіть чоловік виділяє кошти: «Йди».

Лікар Ростислав Валіхновський радіє результату.

«Я безмежно задоволений. Це командна робота. І дякую, що Марія була членом нашої команди. Тому що ви старалися, розуміли, йшли на співпрацю і тоді змінили дійсно своє життя», – каже, звертаючись до Марії Онопріяк, лікар.

Більше – на відео

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні