На Волині хлопчика, якого забрали в матері до дитбудинку, провідав Арсен Мірзоян

0
4
На Волині хлопчика, якого забрали в матері до дитбудинку, провідав Арсен Мірзоян
4-річного лучанина Максимка, якого забрали до дитбудинку в матері, провідав співак Арсен Мірзоян.

18 квітня Луцьк сколихнула новина про те, що в місті загубився 4-річний хлопчик. На щастя, малюка швидко знайшли. Проте, як виявилось, така ситуація з цим хлопчиком не вперше. Про це пише ІА Волинські новини.

У серпні 2017 року на вулиці Ковельській перехожі звернули увагу на п’яну жінку з недоглянутою дитиною у колясці, яка поводилась неадекватно. Виявилось – це була мати того ж хлопчика, який «загубився» у місті.

Тож служба у справах дітей відправила малюка до дитбудинку. Як повідомляли ЗМІ, за тиждень перебування в сиротинці мама так і не навідалась до сина.

Дізнавшись про цю ситуацію, провідати хлопчика вирішив популярний український автор і виконавець Арсен Мірзоян. Він приїхав у дитячий будинок у Рожищі на Великдень. Хоча хлопчика звати Максимко, але сам себе він називає «Сима».

«Він добряк. Посміхався, на все відповідав «так». Дуже любить танцювати, хороша дитина», – розповідають відвідувачі. З їхніх слів, як тільки Максимко побачив гостей, то відразу побіг до них – ніби знав, що приїхали саме до нього.

Також провідати хлопчика приїхала його двоюрідна сестра Лєра.

Вихованцям дитбудинку привезли солодкі гостинці, якими пригощали всіх охочих.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні