Волинянка вишиває диво-квіти на подушках

0
7
Волинянка вишиває диво-квіти на подушках
Мешканка села Житані Володимир-Волинського району Волині Орися Місюра має цікаве захоплення – вишивання подушок. Створені її руками диво-квіти прикрашають всю оселю.

Про це пише газета «Місто вечірнє».

На дивані у вітальні, здається, розквітли диво-квіти.

«Любов до вишивання я успадкувала від мами і бабусі Євгенії Афанасіївни, – розповідає пані Орися. – Вони у мене справжні майстрині. Коли в дитинстві поверталася зі школи, а мама з бабусею вишивали, і собі бралася до рукоділля. Сучасній жінці важко поєднувати роботу із хобі. Та все ж я намагаюся знайти час для вишивання. Добре було б, якби заняття з вишивання відродилися у наших школах. Це була б значна допомога матерям».

Орися Володимирівна – корінна жителька Житань. Її батьки, Володимир Володимирович і Раїса Андріївна Козолуп – шановані в селі люди. Їх донька Орися народилась у 1986 році. Після закінчення Хмелівківської школи навчалася у Луцькому профтехучилищі, де здобула професію перукаря. Нині працює у перукарні «Лофт» у Володимирі-Волинському. Також жінка залюбки працює в городі, обожнює розводити квіти. А у вільні хвилини вишиває.

Захопленню жінки всіляко сприяють чоловік Дмитро і донечка Наталя.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні