Підліток пошматував ножем матір і бабусю

0
-2
Підліток пошматував ножем матір і бабусю
У центрі столиці підліток ножем порізав власних матір та бабусю.

Жінок з множинними пораненнями госпіталізували до лікарні, наразі їх стан стабілізовано, повідомили у відділі комунікації столичної поліції, передає "УНІАН".

Після скоєного підліток сам викликав поліцію та "швидку". Він розповів, що між ним та родичками виник конфлікт.

"У розпалі словесної перепалки підліток почав наносити удари матері, а згодом накинувся і на бабусю. Після скоєного він викликав "швидку", а сам вийшов із квартири. Медики доставили жінок з множинними ножовими пораненнями до лікарні", - розповіла начальник відділу ювенальної превенції УПД ГУНП у м. Києві Оксана Поплавська.

За її словами, ця родина благополучна та на обліках служби сім’ї у справах дітей не перебувала. Сам підліток характеризується позитивно, у поле зору правоохоронців до цього випадку не потрапляв.

Зараз з хлопцем працюють психологи та співробітники соціальних служб. Його затримали у порядку ст. 208 КПК. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Замах на вбивство" Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні