Вночі «на гарячому» спіймали злодія, який обкрадав автівки на Волині

0
7
Вночі «на гарячому» спіймали злодія, який обкрадав автівки на Волині
У Нововолинську "на гарячому" затримали чоловіка, який п’ять ночей підряд обкрадав автівки та магазини.

Інцидент трапився у ніч на середу, 24 квітня. Чоловік спробував пробратися в магазин та спрацювала сигналізація. Правоохоронці затримали злодія, повідомляє "Буг".

Нагадаємо, у Нововолинську вночі 21 та 22 квітня на вулицях Грушевського та Небесної Сотні злодій обікрав кілька автомобілів.

Як повідомив керівник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, 20-річний мешканець міста обґрунтовано підозрюється у взламах та крадіжках з автівок біля дворів будинків, кіоска "Форнеті" на бульварі Шевченка.

Чоловік має судимість, сів за ґрати ще будучи неповнолітнім на 5 років. Вийшовши на волю, повернувся до кримінального життя. Працював непрофесійно: з невеличким ломом та викруткою. Бив вікна автомобілів, взламував замки та викрадав особисті речі.

Поліція проводила ряд оперативно-розшукових заходів та затримала злодія на місці вчинення злочину в порядку статті 208 КПК.

Вирішується питання про винесення підозри та обрання запобіжного заходу.

До слова, чоловік є рідним братом злодія, який обкрадав могили на цвинтарі Нововолинська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні