--> Вчені назвали ефективну спецію для схуднення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вчені назвали ефективну спецію для схуднення

0
-5
Вчені назвали ефективну спецію для схуднення
Вчені з Університету Арізони радять тим, хто хоче схуднути, обов’язково додавати в їжу корицю.

Ця приправа покращує обмін речовин і прекрасно спалює жир, у тому числі в області живота. Раніше ендокринолог розкритикував два популярних методу схуднення, які багато хто вважають ефективними, передає today.ua.

Вчені рекомендують з’їдати в день приблизно чайну ложку кориці. Її, наприклад, можна додавати в кефір. До речі, кориця зменшує відчуття голоду.

Кориця також допомагає сконцентруватися і покращує здібності до навчання. Тому рекомендується кинути щіпку кориці в ранкову каву.

Деякі радять корицю для профілактики хвороби Паркінсона.

Крім того, американські дослідники з’ясували, що з’єднання, що надає кориці специфічний аромат і смак, може захистити від раку кишечника.

Є думка, що кориця покращує зір. Деякі вважають, що кориця зміцнює імунітет. А при вірусних і бактеріальних захворюваннях її можна додавати в чай разом з імбиром — ефект буде краще.

До речі, жінкам кориця допоможе полегшити менструальні болі, нормалізувати цикл.

Але з корицею важливо не переборщити. Надмірна кількість прянощі може спровокувати сильну втому, пригнічений стан, головний біль.

У кориці міститься кумарин — запашне речовина, яка може викликати пошкодження печінки, якщо зловживати приправою. Не слід їсти корицю і тим, хто схильний до алергії.

Раніше вчені назвали головну помилку, яку допускають ті люди, що постійно худнуть. Якщо не вживати достатньої кількості води протягом дня — результат схуднення, швидше за все, буде не таким, як очікується. В середньому потрібно випивати 30 мл води на 1 кг ваги. Якщо ви важите 70 кг, ваша норма води 2100 мл в день.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні