--> На Волині біля школи побилися неповнолітні дівчата. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині біля школи побилися неповнолітні дівчата. ВІДЕО

0
-8
На Волині біля школи побилися неповнолітні дівчата. ВІДЕО
У Ковелі трапилась бійка між неповнолітніми дівчатами 12 та 15 років.

Про це пише ІА Волинські Новини.

З їхніх слів, одна з учасниць бійки навчається у школі № 7 міста Ковеля, інша – у навчально-виховному комплексі села Вербка Ковельського району, на території якого й відбулася бійка.

На відео, яке опублікувала користувачка rab4uk.491 видно, як дівчина наносить декілька ударів суперниці, а коли та падає – добиває кулаком, в той час коли жертва кричить. За бійкою спостерігають ще декілька осіб.

«Ти виграла, моє ж ти золотце. Але вона ржачно в кінці заревіла», – залишає коментар на відео з бійкою його авторка та позначає особу, яка била дівчину – це користувачка соцмережі Instagram з нікнеймом 6_black_jack_6.

З її профайлу стає відомо, що дівчину звуть Тетяна, їй 15 років, вона займається тверком (танцювальний стиль, коли танцюють під музику у провокативній манері навприсядки або стоячи і рухаючи стегнами знизу вгору).

Авторка відео та дівчина, яка била суперницю, судячи з соцмереж, добре знайомі, також відвідують один і той же заклад, де займаються тверком. В профілі обох – чимало провокативних фото, коментарі і повідомлення з нецензурною лексикою тощо.

В коментарі в поліції повідомили, що відповідних повідомлень про бійку в школі не отримували.

Натомість заступник директора з навчально-виховної роботи НВК села Вербка Світлана Герез підтвердила, що інцидент трапився поблизу навчального закладу, проте зазначила, що події відбувались в позаурочний час. З її слів, 12-річна постраждала – учениця їх школи.

Інша учасниця бійки навчається в школі № 7 міста Ковель. Директор навчального закладу Валерій Кубай зазначає, що ситуація – неоднозначна. Адже дівчата, які брали участь в бійці, були подругами. Мовляв, через особисті обставини між ними трапилась сварка. Аби вирішити конфлікт вони вирішили зустрітись в позаурочний час, проте розмова переросла в бійку.

Попередньо відомо, що в поліцію батьки дівчат не звертались, проте в навчальних закладах їм радять це зробити, аби з’ясувати всі обставини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні