--> У Луцьку псевдотато змушував дитину винести коштовності з квартири | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку псевдотато змушував дитину винести коштовності з квартири

0
-2
У Луцьку псевдотато змушував дитину винести коштовності з квартири
У Луцьку на вулиці Конякіна до 10-річного хлопчика зателефонував незнайомець, назвався його татом, попрохав піти додому поскладати гроші в пакет.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

У ході розмови з дитиною зловмисник з'ясував, що в помешканні наявний також сейф, який хлопчик самотужки відчинити не може. Тоді він запропонував звернутися за допомогою до когось із дорослих.

Хлопчик вийшов надвір та попросив перехожого йому допомогти й передав йому телефон. Чоловіка нічого не насторожило у проханні незнайомця на тому кінці дроту – він взявся допомагати дитині. На щастя, відчинити сейф йому теж не вдалося, телефонний зв'язок перервався та до дитини в цей момент дотелефонувалася бабуся.

Таким чином лише в силу випадковості від цього злочину ніхто не постраждав та цінності залишилися неушкодженими.

Нині правоохоронці встановили, що, ймовірно, телефонували до дитини з однієї з установ відбування покарання з іншої області. У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Прокурори ж звертаються до волинян з проханням задля уникнення неприємних або і загрозливих ситуацій ще раз розповісти дітям про небезпеку та можливі наслідки спілкування із незнайомцями (у тому числі з тими, хто телефонує з невідомих номерів).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні