--> Покарали волинянина, який продавав наркотики | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Покарали волинянина, який продавав наркотики

0
-5
Покарали волинянина, який продавав наркотики
У Нововолинську хлопець продавав наркотичний засіб канабіс.

Про це йдеться у вироку суду від 19-го квітня 2019 року, пише "Буг".

В ході проведення оперативної закупки наркотичних засобів 1-го липня 2017 року засуджений збув за ціною 120 грн подрібнену речовину рослинного походження – канабіс, масою в перерахунку на висушену речовину 0,295г. Окрім цього, 7-го серпня 2017 року продав за ціною 150грн наркотичний засіб канабіс, масою в перерахунку на висушену речовину 2,21 г.

Досудовим розслідуванням не встановлено за яких обставинах торговець придбав наркотичні речовини з метою подальшого збуту.

18-го квітня 2019 року між прокурором та обвинуваченим укладено угоду про визнання винуватості, за якою останній повністю визнав винуватість у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2ст. 307 КК України.

Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів – караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Суд врахував дані особи обвинуваченого: вперше притягується до кримінальної відповідальності, на диспансерному обліку психіатра не перебуває, наркотичною залежністю не страждає, працездатний, хоча ніде офіційно не працює, за місцем навчання характеризувався позитивно.

Суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим від 18-го квітня 2019 року та призначив покарання у вигляді штрафу в 24 990 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні