--> Які марки авто найбільше полюбляють водії з Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які марки авто найбільше полюбляють водії з Волині

0
3
Які марки авто найбільше полюбляють водії з Волині
У першому кварталі в Україні було реалізовано і зареєстровано 18,3 тис. нових легкових автомобілів, а бестселером національного ринку заслужено став компактний кросовер KIA Sportage, свій вибір на якому зупинили 1169 покупців.

Про це йдеться на сайті Укравтопром.

Другим за кількістю реалізованих примірників став ще один компактний SUV – RENAULT Duster, в його заліку 1151 реєстрація за три місяці.

Ще один кросовер – TOYOTA RAV-4 став третім в загальноукраїнському рейтингу ринку нових легкових автомобілів з результатом 793 авто.

Найбільшим регіональним ринком в Україні традиційно залишається місто Київ, прописку в якому за підсумками перших трьох місяців 2019 року одержала третина реалізованих в країні нових легкових машин.

На другому місці Дніпропетровська область, де було реалізовано 7,2% нових авто.

Київська область, яка охопила 7% ринку нових легкових автомобілів, посіла третє місце.

Також до п’ятірки найбільших регіональних ринків увійшли Харківська (6,9%) та Одеська (6%) області.

Підводячи підсумки кварталу, в Укравтопромі оголосили й лідерів регіональних ринків.

Бестселер українського ринку KIA Sportage здобув перемогу відразу в десяти областях: Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Одеській, Рівненській, Харківській і Херсонській.

RENAULT Duster також очолив рейтинги десяти областей: Вінницької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської.

У двох областях – Тернопільській і Чернівецькій переміг кросовер TOYOTA RAV-4.

А ось столиця проголосувала за RENAULT Logan, саме ця бюджетна модель Рено з січня по березень отримала найбільшу кількість київських реєстраційних номерів. Для довідки, в загальноукраїнському рейтингу ця модель посіла четверте місце з результатом 755 шт.

У Закарпатській області найбільше симпатій дісталося автомобілю, збірка якого здійснюється під Ужгородом – SKODA Octavia. У національному рейтингу Октавія з обсягом реалізації в 499 авто розташована на сьомому місці.

Вибором, що вибивається із загального тренду, відзначилася Волинська область, де найбільший попит в першому кварталі мав автомобіль PEUGEOT 301, що посідає на українському ринку нових легкових автомобілів лише 33 місце зі 143 реєстраціями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні