--> На Волині шахраї провели квартирну аферу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині шахраї провели квартирну аферу

0
5
На Волині шахраї провели квартирну аферу
Підрозділи поліції у Волинській області за минулу добу зафіксували два випадки шахрайства. Правоохоронці проводять заходи спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягненнях їх до відповідальності.

Про це повідомила прес-служба поліції Волині.

У неділю 21 квітня, до Володимир-Волинського та Луцького відділу поліції звернулося двоє громадян із заявами про шахрайство.

У 42-річної жительки Турійського району невідома особа під час телефонної розмови вивідала реквізити банківської кратки й згодом викрала з її рахунку 8 тисяч гривень.

Цього ж дня шахраї під приводом здачі в оренду квартири шляхом обману заволоділи 3,5 тис. грн., які належали 34-річній мешканці обласного центру.

Правоохоронці вкотре застерігають громадян бути уважними. Якщо ж ви потерпіли від шахраїв, одразу повідомляйте поліцію за номером телефону «102».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні