Волиняни отримують візові послуги з 20% знижкою*

0
-1
Волиняни отримують візові послуги з 20% знижкою*
З березня цього року ПриватБанк та міжнародна платіжна система Visa спільно з 17 центрами видачі віз VFS Global у різних містах України надають можливість отримати 20% знижку за будь-яку послугу візового центру - від консультацій до оформлення робочої візи.

До цього проекту підключено і центр видачі віз VFS Global у Луцьку, що працює за адресою: вул. Кривий Вал, 31.

"У візовому центрі ми створили робоче місце для співробітника ПриватБанку, він допомагає у проведенні оплат, - розповідає Вікторія Корнієнко, керівник напрямку "Роздрібні продажі" Північно-Західного РУ ПриватБанку. - Відтак волинянам не потрібно шукати банківських відділень - увесь спектр послуг вони отримують у візовому центрі безкоштовно. При цьому, ще й отримують кешбек у розмірі 20% від суми чека. Можливість отримати якісне обслуговування мають усі без виключення, адже картку ПриватБанку можна оформити прямо на місці".

Картки ПриватБанку - це не тільки гарантія фінансової безпеки та комфорту за кордоном, а й можливість зручно, швидко, безпечно та без комісії оплачувати покупки, розрахуватися за послуги у будь-якій країні світу.

За словами банкірів, картка "Універсальна Gold" допоможе отримувати кешбек 5% за кожну покупку та користуватися послугами особистого банкіра, який розв'яже будь-які проблеми клієнта, навіть якщо він перебуває за кордоном.

Також спеціально для клієнтів ПриватБанку було створено сервіс PayUkraine для дешевих і миттєвих переказів коштів з Польщі в Україну.

Зауважимо, лише за 2 тижні такого спільного проекту у його зручності переконалися понад 2300 клієнтів візових центрів VFS Global в Україні. Серед них й майже двісті волинян, які разом із карткою отримали спрощений сервіс оплат, детальну консультацію щодо закордонних переказів та низки банківських продуктів й послуг.

Акція ПриватБанку і Visa з кешбеком 20% на додаткові послуги візового центру діє з 11 березня до 11 червня 2019 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні