--> На Волині люди закидали побутовим сміттям кладовище. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині люди закидали побутовим сміттям кладовище. ФОТО. ВІДЕО

0
-1
На Волині люди закидали побутовим сміттям кладовище. ФОТО. ВІДЕО
У Рожищі люди закидали нове кладовище побутовим сміттям.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написала Ірина Зенц.

"Знаєте, я думала, що у цьому житті мене уже ніщо не здивує! А ні, я помилилася! Я думала, що в людей є якась межа, якісь табу, зрештою, повага до інших й до останнього спочинку наших рідних та близьких. Але ні... За роки Незалежності ми навчилися лише гадити, ображати, чекати манни небесної й те, що до нас прийдуть, зроблять, дадуть, приберуть. Ось подивіться, це нове кладовище у місті Рожище", – йдеться у дописі.

"Ще зовсім недавно ми тішилися, що воно найчистіше, а люди викидають сміття з могил у спеціально відведе місце, де комунальники справно його прибирають. Хто ж міг подумати, що у віддаленому кутку цього ж кладовища, за невеличкою посадкою сховалася така "краса", – пише Ірина.

Зі слів волинянки, люди понавозили на кладовище купу непотребу: телевізори, унітази, шкільні приладдя, труби, ліжка...

"І це явно його не перекинули через загорожу. На жаль відео не передає всього того, що там є. Все це не привезли в день! А десь тихцем, вночі, відкривши центральні ворота кладовища, везли машинами чи підводами. Хто зна чим. Де межа людяності? Де люди наша межа?" – обурюється містянка.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні