Mandarin Family Club, що у «Промені» розповів про особливості їхнього викладання*

0
5
Mandarin Family Club, що у «Промені» розповів про особливості їхнього викладання*
У мовному центрі «Mandarin Family Club», що у РЦ «Промінь», діє декілька програм навчання:

- Express English. Інтенсивний курс англійської мови, який дозволяє вивчити мову всього за 30 днів. Ідеально підійде тим, хто цінує свій час чи планує подорож.

- English for beginners. Базовий курс англійської для новачків. Допомагає вивчити мову протягом 3 місяців.

- Business English. Курс розрахований на працівників компаній, бізнесменів, допомагає налагодити ефективну комунікацію з партнерами.

У клубі можна відвідати 1 пробне заняття, щоб і студент, і викладач зорієнтувались, який по інтенсивності, рівню та бажанню потребує студент навчання.

Окрім звичних групових чи індивідуальних занять, у Mandarin Family Club також діють різні клуби, де студенти мають можливість вивчати мову у спілкування на цікаві їм теми. Тут пропонують навчання з носіями мови, відвідування різних форумів та вивчення мови за допомогою чатів, онлайн-завдань та перегляду фільмів.

Хочемо також нагадати, що у кінотеатрі Multiplex, що у Промені, щовівторка проходить показ фільмів мовою оригіналу, які часто відвідують студенти Mandarin Family Club для покращення розуміння та сприйняття на слух англійської.

Детальніша інформація за запис на заняття за номером: +380 (50) 417 56 56, +380 (50) 714 56 56 (Viber).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні