У Володимирі заасфальтували ще одну вулицю

0
0
У Володимирі заасфальтували ще одну вулицю
19-го квітня завершили асфальтувати вулицю Ломоносова у Володимирі-Волинському. У підрядника – Луцької ДПМК – пішло два тижні на роботи. Окрім нового асфальту на вулиці з’явилася система водовідведення.

Частина вулиці знаходиться у низині, тому там завжди збиралася вода після дощу. Навіть у сухі дні там стояли калюжі, тому асфальт на вулиці потрібен був однозначно, стверджують місцеві мешканці.

Вулиця Ломоносова – це вже третя вулиця, яку заасфальтували цьогоріч, розповів перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.

“Як планували, до Великодня зробили Ломоносова. Досить складна вулиця для будівельників, оскільки, стояла вода, потрібно було її відвести, тому частину вулиці взяли в бордюри, щоб перенаправити воду. Ця вулиця виконується за кошти державного і міського бюджету. На жаль, це єдина вулиця, на яку планується співфінансування з держбюджету”, – зазначив Ярослав Матвійчук.

Також перший заступник голови розповів, що наступного тижня за сприятливих погодніх умов у місті буде вестися ямковий ремонт доріг.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні