На Волині знищили знаряддя для незаконного вилову риби. ФОТО

0
-3
На Волині знищили знаряддя для незаконного вилову риби. ФОТО
Волинський рибоохоронний патруль знищив 412 одиниці заборонених знарядь лову.

Про це інформує рибоохоронний патруль області.

«У результаті рибоохоронних заходів Волинський рибоохоронний патруль продовжує вилучати у порушників заборонені знаряддя лову. Усі вони зберігаються на складі конфіскованого майна до рішення суду як доказова база до адміністративних матеріалів.

Також вилучаються і передаються на склад заборонені знаряддя, власників яких встановити не вдалося. Знищення таких знарядь проводиться в присутності комісії», - повідомив начальник Управління Держрибагентства у Волинській області Тарас Куньчик.

За використання заборонених знарядь лову (сітки без дозволу на промисел, електрострум, вогнепальна зброя тощо) передбачена адміністративна відповідальність за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Дана стаття передбачає накладення штрафу у розмірі від 340 грн до 680 грн з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних живих ресурсів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні