Дебати Порошенка та Зеленського на стадіоні вестимуть двоє ведучих

1
9
Дебати Порошенка та Зеленського на стадіоні вестимуть двоє ведучих
Вести дебати кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський», 19 квітня, будуть журналісти: Андрій Куликов, запропонований штабом Порошенка, та Олена Фроляк від штабу Зеленського.

Про це повідомляє УНІАН.

Проводити дебати кандидатів у президенти на НСК «Олімпійський» будуть двоє журналістів — голова правління «Громадського радіо» Андрій Куликов та керівник інформаційної служби телеканалу ICTV Олена Фроляк.

Опоненти під час дебатів на стадіоні відповідатимуть на три питання, які ставитимуть один одному. Однак у штабі Порошенка хочуть, щоб обговорювалось п'ять тем.

Кожен кандидат виступатиме зі своєї сцени.
Зеленський і Порошенко не домовилися про дебати на спільній сцені та виступатимуть на «Олімпійському» нарізно

«Громадське радіо» на своєму сайті підтверджує, що Андрій Куликов модеруватиме дебати кандидатів на «Олімпійському» 19 квітня. Запрошення надійшло з боку команди Петра Порошенка.

Кандидатуру Фроляк затвердили обидва кандидати, але вона буде модератором на сцені Зеленського.

«Для мене честь взяти участь у дебатах між кандидатами у президенти України. Це подія національного масштабу, дуже важлива для країни. Мене запросили як телеведучу, для мене це робота. Тому якби запрошення зробив Петро Порошенко, я би теж погодилася», — сказала Олена Фроляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Концерт Блазня Зеленського як це жалюгідно для України
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні