--> У Луцьку інспектори з паркування спіймали понад 60 автоандонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку інспектори з паркування спіймали понад 60 автоандонів

1
0
У Луцьку інспектори з паркування спіймали понад 60 автоандонів
За перші два дні роботи інспектори з паркування у місті Луцьку винесли 61 постанову по справах про адміністративні правопорушення на суму – 19 635 гривень.

Про це повідомляють муніципали на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Нагадаємо, інспектори з паркування зі складу працівників департаменту муніципальної варти Луцької міської ради почали свою роботу у середу, 17 квітня.

Інспектори зосередили свою роботу в центральній частині міста, а саме на вулицях: Богдана Хмельницького, Станіславського, Ковельська, Глушець, Кривий Вал, Градний узвіз, Волі, Винниченка, Братковського, Лесі Українки, Іови Кондзелевича, Сенаторки Левчаківської.

Порушували в основному частини 1 та 3 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів).

"Нагадуємо, що за порушення частини 1 статті 122 КУпАП передбачена відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (255 грн), а за порушення частини 3 статті 122 КУпАП - штраф в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510 грн)" – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага,а по околицях можна і по головах їздити,і де захочеться паркуватися
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні