На Волині судили бабусю, яка вкрала продукти в супермаркеті

6
-20
На Волині судили бабусю, яка вкрала продукти в супермаркеті
У Ковелі призначили покарання пенсіонерці, що вкрала продукти харчування.

Про це повідомляє Район.Ковель.

За даними слідства, пенсіонерка вкрала у супермаркеті «Салют», що у Ковелі на бульварі Лесі Українки, шматок ковбаси «Московська», шматок сиру «Російський», скумбрію та пачку кави, всього на загальну суму 215 гривень 74 копійки.

Під час досудового розслідування між обвинуваченою та представником потерпілої юридичної особи укладена угода про примирення, яка надійшла до суду разом з обвинувальним актом. За умовами угоди, жінка визнала свою вину та повністю відшкодувала завдані збитки.

Ковельський міськрайонний суд затвердив дану угоду та призначив покарання ковельчанці у виді штрафу, що складає 850 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас в краіні судочинство дуже "справедливе". Закон про незаконне збагачення визнають порушенням прав людини,і не притягують тих хто незаконно накрав міліони,міліарди.А ось для бабусі закон трактуеться по іншому.А чому не береться до уваги іі мізерна пенсія, яка не може покрити комунальні послуги які в рази можуть бути більшими,і те що в людини на прожитя не залишаеться нічого крім боргу,а жити то потрібно,і хочеться істи.Чому це нерахуеться порушенням права людини яка приречена державою,чому неможна рослідувати справу цю справу чесно і сраведливо розібравшися увсіх тонкостях - чому бабуся вчинила такі протизаконні діі.Саме цінне це життя,і якщо людина пішла на такий крок щоб вижити,щоб не померти з голоду значить іі щось на це підштовхувало.А винні цій ситуаціі (тобто у справі яку завели відповідні органи) повинні б були буди -державні органи влади,тобто держава ,а це люди які ухвалюють закони які недають можливості гідно жити таким бабусям а лише спонукають на протиправні діі.Якщо ми хочемо до Европи, то внас повинні бути чесні суди,відповідні закони щоб забезпечували гідне і спроможне проживання в краіні ,а також совість у всіх державних чиновників вищих органів влади(особливо народних депутатів),які сьогодні живуть лише за одним принципом"моя хата зкраю,я нічого не знаю",тому що вони нічого не зробили за останні 5років для простих украінців ,і тільки думають лише про себе -про своі зарплати,своі бізнес інтереси ну і так далі.
Відповісти
Очень серьёзное криминальное дело! да за такие вещи в тюрьму нужно сажать этак лет на 10+. Вы что? издиваетесь? потрачены бюджетные средства на ведение этого серьёзного дела следователями. Поди погоны,ордена получили онные, раскрыв этот серьёзный ЗЛОЧИН. Вывод: бабульку - на зону, ментам - ордена
Відповісти
Повний ППЦ!
Бабцю за "пакращєну пенсію", "життя па-новому в епічних рехформах" вже засудили, бо не вистачило субсидій і монетизації їх з пенсію на сплату "тарифів по-новому"...
А їсти хочеться кожен день, чи свинарник реформаторів не жере в три горла.?
Тоді звідки в меншого свинарчукам феррарі за 9млн?(300 тис €)?
Чи може в оборонпромі і РНБО за мародерство мідалькі рошен роздають і майонтки в Іспанії поруч з говнокомандуючим хєрантом?
Відповісти
Попробували б с...кі на ту пенсію жити і не красти
Відповісти
Це ганьба для цілої нашої Нації та Держави. Пенсіонери мають бути забезпечені. Можна навіть звинувачувати Державу в тому, що саме низький рівень зарплат, пенсій та соціальних виплат провокує людей до крадіжок. І вже всім зрозуміло, що Людиною, яка вкрала і яку автоматично перевели до розряду грішних і навісили почуття провини, просто легше управляти. Тому тут, як кажуть палка з двома кінцями. Але прийшов час це змінити, як і політичний устрій середньовіччя "Розділяй і властвуй"
Відповісти
Бідна наша країна, бідні люди, жаль пенсіонерку((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні