У Луцьку щодня виявляють десятки порушень паркування

0
0
У Луцьку щодня виявляють десятки порушень паркування
У Луцьку за день інспектори з паркування складають у середньому декілька десятків протоколів про адміністративні правопорушення.

Про це йшлося 19 квітня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту,– повідомляє ІА "Волинські новини".

На розгляд комісії винесли проект рішення про зміну положення «Про департамент муніципальної варти Луцької міської ради», який підготовили у зв’язку з тим, що на департамент поклали низку нових повноважень – це повноваження щодо реалізації проекту «Безпечне місто» і виконання працівниками функцій інспекторів з паркування.

Окрім того, передбачено перейменування відділу демонтажів на відділ демонтажів та евакуацій, на базі якого діють інспектори з паркування.

Так, у лютому цього року було ухвалено рішення виконавчим комітетом щодо уповноваження працівників муніципальної варти виконувати функції інспекторів із паркування транспортних засобів.

Зараз муніципали мають, зокрема, право виносити постанови у справах про адміністративні правопорушення, здійснювати контроль за зупинкою, стоянкою та паркуванням автомобілів, а також контролювати функціонування платних автомобільних парковок.

У департаменті муніципальної варти зазначили, що інспектори з паркування розпочали працювати в Луцьку з 17 квітня і щодня складають щонайменше декілька десятків протоколів. Поки оскаржень від водіїв не надходили, навпаки, як наголосили муніципали, «люди ставляться з розумінням і вже оплачують штрафи».

Голова депутатської комісії Микола Федік наголосив, що завдяки роботі інспекторів із паркування і штрафуванню несумлінних водіїв очікуються додаткові надходження до міського бюджету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні