Повідомили про стан водійки, яка постраждала в аварії у Луцьку

1
0
Повідомили про стан водійки, яка постраждала в аварії у Луцьку
Медики розповіли про стан лучанки, яка постраждала в аварії на вулиці Чорновола у Луцьку.

Про це повідомив завідувач оперативної диспетчерської Волинського обласного центру медичної допомоги Андрій Абрамов, пише ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 квітня, близько 9 години ранку в Луцьку на вулиці Чорновола трапилася ДТП. Згідно з попередньою інформацією, водійці стало погано, відтак, жінка втратила керування. Авто марки Toyota Corolla вилетіло на бордюр, врізалося в дерево, внаслідок чого машина перевернулася на дах.

Так, зі слів медика, постраждалій у ДТП жінці – 45 років. Виклик до станції швидкої допомоги надійшов сьогодні, 19 квітня, о 8:48 годині.

Жінку госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні із діагнозом "струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма".

Наразі медики оцінюють стан постраждалої як середньої тяжкості.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ще добре що так. А могло бути й гірше. Машина вискакує на тротуар, де йде мама чи тато з дитиною чи дітьми і...... Ось тобі і видача мед довідок. Може ще одна епілептичка, чи сердечниця.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні