--> У Луцьку спіймали водія легковика, який протаранив маршрутку і втік. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку спіймали водія легковика, який протаранив маршрутку і втік. ФОТО

0
2
У Луцьку спіймали водія легковика, який протаранив маршрутку і втік. ФОТО
У Луцьку спіймали водія легковика, який врізався у маршрутку і втік з місця аварії.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася у четвер, 18 квітня на вулиці Данила Галицького у Луцьку. Водій легковика "Фольксваген" в’їхав у маршрутку № 9 і втік із місця автопригоди.

Як повідомили патрульні, близько 21 години, водій маршрутного таксі повідомив на службу 102, що в його транспортний засіб в’їхав невідомий водій на білому автомобілі. Подія трапилась, коли той зупинився, аби висадити пасажирів. В автомобілі винуватця пошкодилось переднє крило та спустило колесо. На щастя, ніхто не постраждав.

"Оперативне повідомлення на службу 102 і швидкі дії патрульних дали змогу знайти винуватця на вулиці Караїмській. На нього інспектори оформили необхідні адмінматеріали. Протоколи за вчинення ДТП, залишення місце пригоди направлять до суду, очевидно, винуватцю доведеться компенсувати ремонт маршрутки", – йдеться у повідомленні.

Окрім того, цієї ночі патрульні виявили 2 водіїв у стані алкогольного сп’яніння та 1 водія в наркотичному сп’янінні. На всіх оформили необхідні матеріали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні