Бюстгальтер на згадку і бійня на сцені: як у Луцьку «Містера СНУ» обирали. ФОТОРЕПОРТАЖ

1
6
Бюстгальтер на згадку і бійня на сцені: як у Луцьку «Містера СНУ» обирали. ФОТОРЕПОРТАЖ
У Волинському облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка обрали «Містера СНУ».

Участь у конкурсі взяли 14 юнаків, яких попередньо відібрали на факультетах. Незважаючи на те, що всі були красенями та інтелектуалами, журі обрали єдиного переможця у четвер, 18 квітня.

Для того, щоб позмагатися за звання «Містера СНУ», хлопці представили себе у конкурсі-візитці, намагалися креативно відповісти на каверзні запитання на інтелектуальному конкурсі та продемонcтрували свої таланти, а їх як виявилося у хлопців чимало.

Містер із географічного факультету Святослав Капітула продекларував авторський патріотичний вірш, також не оминув тему війни і Максим Микитюк з факультету педагогічної освіти та соціальної роботи. А от історик Владислав Павлюк спочатку вразив глядачів пристрасним танго, а потім змусив взятися за голову від несподіваної появи двох гопників, яким Владислав, намагаючись захистити свою даму з трояндою, роздав стусанів. На щастя, це була гра, хоч і виглядало дуже реалістично. Добряче прокачав зал Владислав Почебула із факультету філології та журналістики, який зачитав реп українською не гірше Емінема. Усі хлопці беззаперечно довели, що кожен талановитий і волинському вишу є ким пишатися.


Запекли і почервоніли долоні у глядачів, коли настав час обирати «Містера глядацьких симпатій». Після відбору оплесками до півфіналу дійшли Владислав Почебула, Юрій Колядюк, Данило Агеєнко та Артем Місюра. Зважаючи на кількість гучних оплесків і вересків, до душі припав залу Артем Місюра під номером 8, містер із факультету культури і мистецтв. До речі, журі максимально оцінило драйвовий хіп-хоп та хаус хлопця на конкурсі талантів. Артем сам поставив хореографію і майстерно відтанцював номер. Після чого одна із глядачок вирішила, мабуть, так висловити симпатію молодому культорологу, кинувши на сцену бюстгальтер. Трофей хлопець забрав собі на згадку.


Після конкурсу промороликів, які кожен зняв про свій факультет, дійшла черга до найголовнішого – оголошення переможців.

Голова журі Катерина Шкльода зізналася, що судити було важко, бо кожен представив себе і свій факультет гідно.

Після тралиційної інтриги глядачі вже не могли всидіти на стільцях і кожен викрикував ім‘я свого містера та аплодував. Отож, вгамовуючи вболівальників, журі оголосило, що віце-містером став Олександр Лях із біологічного факультету. А звання «Містера СНУ» цьогоріч виборов вихованець факультету філології та журналістики Владислав Почебула, який ще довго не міг повірити у перемогу.



Текст і фото Олени ЯКОБЧУК («Волинь24»)

Містер глядацьких симпатій – Артем Місюра
Містер глядацьких симпатій – Артем Місюра
Віце-містер – Олександр Лях
Віце-містер – Олександр Лях
Містер СНУ – Владислав Почебула
Містер СНУ – Владислав Почебула
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожному "містеру", як приз повістку у військкомат.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні