--> Волинянина оштрафували за виклик «швидкої» без причини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянина оштрафували за виклик «швидкої» без причини

1
3
Волинянина оштрафували за виклик «швидкої» без причини
На Волині чоловік викликав бригаду екстреної медичної допомоги без причини.

Про це інформує Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Фейсбуці.

12 квітня о 20:19 в Центральну оперативну диспетчерську поступив черговий виклик від «хворого», який постійно телефонує на екстрений номер «103».

Цього разу він сказав, що у нього травма руки, а вранці була травма ноги.

Диспетчер під час виклику попередила про те, що будуть присутні працівники поліції, якщо чоловік, в черговий раз, завідомо неправдиво викликає екстрену медичну допомогу.

По приїзді бригади ЕМД ніхто не відкривав двері. Коли керівник бригади зателефонував до пацієтна, то почув нецензурну лайку і «що можуть їхати назад».

Працівники поліції склали протокол та винесли постанову по справі про адміністративне правопорушення стосовно даного громадянина.

«Дана постанова чоловіка не лякає. А недосконалість законодавства (штраф державі навіть не компенсує пальне, витрачене на виклик) напевно, не дає інших шляхів вирішення цієї величезної проблеми. Невже не можуть вплинути правоохоронні органи на дану категорію населення іншим чином? Наприклад, дати виправні роботи – все ж принесе користь суспільству. Чи необхідно дочекатись ще одного замінування Волинської обласної клінічної лікарні?» — зазначають у дописі.

«Пам’ятайте, що набираючи «103» і повідомляючи хибний виклик, ви не тільки порушуєте закон, але й можливо ризикуєте життям інших людей», — йдеться у повідомленні.

Теги: штраф
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класно,а коли дійсно є потреба їх "хрін" допросишся щоб приїхали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні