Засудили білоруса, який віз через Волинь цигарки на замовлення

0
2
Засудили білоруса, який віз через Волинь цигарки на замовлення
На Волині засуджено громадянина Республіки Білорусь за незаконне транспортування масштабної партії тютюнових виробів.

Про це повідомила прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

За незаконне транспортування з метою збуту 80 000 пачок тютюнових виробів суддя Ратнівського районного суду виніс вирок, яким громадянина Республіки Білорусь визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України.

На початку лютого цього року, в ході проведення операцій «Акциз» та «Рубіж», слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області було розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом попередження спроби незаконного переміщення на територію України масштабної партії тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка через митний пост «Доманово».

Незадекларований вантаж був прихований серед товарно-матеріальних цінностей, які офіційно ввозилися на замовлення українського покупця.

Відтак, рішенням суду, винуватця визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204 КК України та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 5 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а це 85 000 гривень.

При цьому, вилучені 80 000 пачок тютюнових виробів, згідно рішення суду, підлягають конфіскації з подальшим знищенням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні