На Волині люди на цвинтарі викидають сміття

0
-3
На Волині люди на цвинтарі викидають сміття
У Рожищі люди не прибирають сміття із кладовища.

Про це повідомляють на сайті мерії.

«Рук не вистачає. Ледве встигаємо збирати й вантажити сміття. Вже кілька днів вивозимо повнісінькі 2-3 вантажівки. Ці тижні найважчі, а ще важче буде останні три дні перед Пасхою. Навіть присісти немає коли. Здається, тільки забрали купу, не встигли відвернутися, а на тому місці виросла нова – ще більша, - розповідає керівник КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» Юрій Міщук.

«Просимо рожищан, аби несли сміття у спеціально відведені для цього місця. На жаль, це не всі роблять. Є такі, що прибрали біля могилки свого родича, а сміття викинули на сусідню могилу. Або ж зносять попід загорожу, дарма, що там стоять таблички з проханням не викидати сміття. Тоді наші працівники змушені вручну збирати ці купки з території кладовища та виносити туди, де може заїхати машина», - зазначив він.

Найчистіше – на «новому» кладовищі. Тут люди зносять непотріб на спеціально відведене для цього місце, де машина може без проблем заїхати та все прибрати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні