Поблизу будинку Зеленського затримали озброєну банду

1
1
Поблизу будинку Зеленського затримали озброєну банду
Біля будинку кандидата у президенти Володимира Зеленського затримали людей зі зброєю і вибухівкою.

Спецоперація відбулася в силовий спосіб із застосуванням зброї у понеділок, 15 квітня. Ніхто в ній не постраждав. У поліції певні, що затримані готували не один злочин, йдеться у сюжеті "ТСН".

За фактом затримання підозрілих осіб зі зброєю буде відкрито одразу кілька кримінальних проваджень. На думку слідства, це може свідчити про підготовку до вчинення особливо тяжкого злочину або злочинів.

Як повідомила речниця генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці у "Фейсбуці", затримана поблизу с. Іванковичі озброєна група осіб готувала злочин стосовно одного відомого кримінального авторитета, а не кандидата у президенти.

"У межах досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.14 ч.3 ст.289, ч.1 ст.263, ч.1 ст. 348, п.п.11,12 ч.2 ст.115 КК України, учора, 15 квітня, ГУНП у Київській області за процесуального керівництва прокуратури області затримано озброєну групу людей, які під час затримання чинили опір працівникам поліції", – пише Лариса Саган.

За попередньою інформацію, вказані троє осіб готували злочин проти одного відомого в злочинному світі авторитета на замовлення поки невстановлених осіб.

"Офіційно заявляємо, що жодного відношення вказана затримана група осіб до кандидата в Президенти України В. Зеленського не має і в правоохоронних органах відсутня будь-яка інформація щодо готування ними злочину стосовно останнього. Натомість злочин вони готували стосовно іншої особи, яка за збігом обставин також проживає неподалік", – йдеться у повідомленні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кандидат в президенти живе по сусідству з кримінальним авторитетом,які ще сюрпризи нас очікують після виборів...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні