З 1 травня можна буде змінити оператора без зміни номера телефону

1
17
З 1 травня можна буде змінити оператора без зміни номера телефону
Послуга із перенесення абонентських номерів для користувачів мобільного зв'язку запрацює з 1 травня.

Про це йдеться у відповіді Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, на запит "Дзеркала тижня", – повідомляє "Економічна правда".

У Нацкомісії нагадали, що з 4 лютого по 30 квітня проходить дослідна експлуатація послуги перенесення абонентських номерів мобільними операторами спільно з держпідприємством "Український державний центр радіочастот".

"Наступним кроком є ​​впровадження перенесення абонентських номерів на телекомунікаційних мережах мобільного зв'язку з 1 травня", - сказано в документі.

Готовність до запуску послуги також підтвердили всі найбільші оператори мобільного зв'язку.

Як зазначає видання, впровадження послуги з перенесення номера в Україні відбувається на три роки пізніше затвердженого графіка і з запізненням на 20 років в порівнянні з іншими країнами.

У той же час, мобільні оператори при розгортанні 4G-мереж продовжують підвищувати тарифи і змушують абонентів платити все більше і більше. У цій ситуації можливість зміни оператора зі збереженням номера дозволить користувачам показати незгоду з політикою оператора і зможе опосередковано впливати на формування тарифів і надання послуг.

Зазначимо, що дату запуску послуги збереження номеру після переходу до іншого оператора неодноразово переносили.

До цього часу вважалося, що послуга стане доступною з лютого 2019 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті мобільні оператори позабирали всі дешеві тарифи,скрізь включили інтернет,а якщо абонент пенсіонер якому інтернет не потрібен,чому він має платити за те чим не користується.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні