Волинянка – проти фарбованих у білий колір бордюрів

2
2
Волинянка – проти фарбованих у білий колір бордюрів
Волинянка обурена, що українці мають звичку фарбувати елементи благоустрою у білий колір.

Думку висловила у групі "Ковель Life" у "Фейсбуці" Ірина Малиновська.

"Бордюри, дерева, стовпи, плитку, асфальт, а іноді навіть просто пил на дорозі треба пофарбувати у білий колір. Не думала, що гімназія стане пусковиком цього процесу. Ще навіть комунальники, як кажуть, не брали в руки пензлі!

До речі, звичка фарбувати у білий колір елементи міського благоустрою точно існує тільки у країнах колишнього СРСР і точно з’явилась за часів "совка", а точніше - з радянської армії", – ділиться думкою пані Ірина.

Жінка наводить приклад, що у дворах за кордоном такого не роблять. Навіть навколо новобудов їх фарбують – але фарбою: жовтим і білим пунктиром, позаяк це довговічно і красиво.

Аворка допису висловлює думку-заклик до комунальників, що не треба білити старі криві бордюри (а також стовпи і пеньки), адже це лише підкреслюєте вигляд старого, кривого і знищеного часом. Натомість пропонує зробити нормальне мощення на тротуарах, яке буде служити місту десятиліттями.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
- потрібно фарбувати в атавізми та рудименти!
Відповісти
Нехай пофарбують в зелений колір,він діє заспокійливо на психіку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні