«Смугастий носоріг», що у «Промені» влаштовує анімаційні програми за межами комплексу*

0
-6
«Смугастий носоріг», що у «Промені» влаштовує анімаційні програми за межами комплексу*
У суботу, 13 квітня ДРК «Смугастий носоріг» взяв активну участь в організації відкриття нового магазину дитячої іграшки «Коза-Дереза».

На святковій локації гостей зустрічала фотозона та улюблені герої: лялечка Лол, Смугастий Носоріг та герой «Лего» – Ніндзяго. Ведуча свята разом з аніматорами провели багато цікавих конкурсів, у яких розіграли цінні призи від магазину «Коза-Дереза», а саме – оригінальну іграшку Лол, набір «Лего», грошові сертифікати на покупку іграшок та сертифікати на послуги дитячого комплексу «Смугастий носоріг».

У програмі розваг було проведено 3 творчих майстер-класи та тематичний кулінарний майстер-клас. Також всім бажаючим діткам художники творчої студії «Смугастий носоріг» зробили фейс арт та глітерні тату. Розважальна програма тривала понад 3 години. Загалом взяли участь у святі та отримали призи більше 200 дітей.
Нагадуємо, що ДРК «Смугастий носоріг» вже не вперше бере участь у подібних заходах, адже має широкий спектр послуг для проведення виїздних свят.

Фотозвіт свята можна буде знайти згодом на сторінках соціальних мереж дитячого розважального комплексу «Смугастий носоріг».

Адреса: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.
Додаткова інформація за телефоном: +380 (66) 770 07 57.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні