--> Лучани вимагають облаштувати тротуар на Ковельській | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани вимагають облаштувати тротуар на Ковельській

1
3
Лучани вимагають облаштувати тротуар на Ковельській
У Луцьку містяни вимагають облаштувати тротуар на вулиці Ковельській, 134–146, а також відремонтувати поворот на вулицю Чернишевського та провулок Кічкарівський, 67–73.

Про це йшлося 15 квітня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, пише ІА "Волинські новини".

Відповідне звернення до міськради направили місцеві мешканки.

Як розповіла Катерина Тимощук, вони звертаються щодо ремонту не один рік. Вона акцентувала, що за вказаними адресами проживають інваліди, які змушені практично кожного дня "ходити по болоту".

"Проїзду там немає ніякого. Візком чи велосипедом виїхати немає як", – наголосила жінка і додала, що мешканці не мають жодної доріжки до зупинки чи до магазину.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась зазначив, що свого часу за вказаною адресою було розчищено дорогу.

"Ми неодноразово туди їздили, і чим могли, тим і допомогли. Ми розчистили землю, під якою був старий асфальт. Решту зробити ми не маємо коштів»", – сказав Юрій Крась.

Він додав, що на ремонт необхідно близько двох мільйонів гривень.

Голова комісії, депутат Андрій Козюра зауважив, що зараз зміни до переліку територій, які відремонтують цього року, неможливо внести. Отож, було запропоновано першочергово внести ці проблемні адреси в перелік запланованих ремонтів на 2020–2021 роки.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Старі фото.Наразі дорога зовсім інша.
і
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні