На Волині судитимуть псевдопатрульних, які напали на підприємця

0
-5
На Волині судитимуть псевдопатрульних, які напали на підприємця
В області завершили досудове розслідування щодо двох жителів Черкащини, котрі, видаючи себе за поліцейських, скоїли розбійний напад на підприємця.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Нагадаємо, оперативники викрили злочинну групу жителів Черкащини, які заради наживи напали на мешканця Волині. Аби безперешкодно зупинити автомобіль жертви, зловмисники передяглися у поліцейський однострій. Проте були затримані працівниками поліції та прокуратури.

Слідчі детективи оголосили зловмисникам про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.4 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 353 (самовільне присвоєння владних повноважень, пов’язане з використанням форменого одягу) та ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Правопорушникам обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Нині матеріали провадження із обвинувальним актом скеровані до суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні