У Шацьку хочуть розробити власний логотип

0
-6
У Шацьку хочуть розробити власний логотип
У Шацькій ОТГ планують розробити логотип.

У Шацькій селищній раді відбулася зустріч Олени Кузьмич, радника із комунікацій Волинського центру розвитку місцевого самоврядування, з Людмилою Цевух, в.о. голови Шацької ОТГ, та працівниками, які відповідальні просування громади в інформаційному просторі, - повідомляє Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування у Facebook.

Під час зустрічі обговорили ідеї для майбутнього логотипу об’єднаної територіальної громади, адже працівники Шацької ОТГ — часті гості на відповідних семінарах у Волинському Центрі розвитку місцевого самоврядування. Також поспілкувалися про те, які кольори та символи варто використовувати у логотипі, який представлятиме туристичну привабливість громади.

Олена Кузьмич разом із працівниками ОТГ проаналізувала сторінку у соціальній мережі Facebook та офіційну сторінку громади в мережі Інтернет і вказала на високу оперативність розміщення документів на сайті ОТГ.

Також разом із Ольгою Найдою, начальником відділу організаційно-правового забезпечення, помізкували над першими кроками із розробки комунікаційної стратегії ОТГ для комплексного просування громади в інформаційному просторі.
Теги: логотип
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні