У волинському селі відкрили рибний сезон. ФОТО

1
1
У волинському селі відкрили рибний сезон. ФОТО
У селі Колюхи відкрили рибний сезон і вже хизуються трофеями.

За порядком тут стежать – щотижня прибирають, встановили в достатній кількості мішки для сміття. Тож відпочиваючим можна помилуватися прекрасними краєвидами, а ще – змістовно провести час з вудочкою в руках, – пише Район.Локачі.

Фауна водойми багата й різноманітна. Нещодавно, скажімо, сюди запустили 2 тонни коропа і по тонні товстолоба та амура. Як зауважує син орендаря ставка Василь Торчинюк, зарибнення проводиться щороку напровесні, періодично здійснюються і заходи з підгодівлі риби.

«Аби риба клювала – її треба постійно примножувати. Не скупитись. Ми це робимо регулярно, тож рибалки, що сюди приїжджають, уловами задоволені. У нас можна впіймати крупного карася, коропа, амура, товстолоба тощо», – розповідає Василь Торчинюк.

Рибальський сезон в Конюхах відкрили минулої неділі – 7 квітня. На фото рибалки демонструють свої трофеї – доволі такі пристойні. До слова, вартість білета для відлову риби на цій водоймі складає 150 гривень за день, 200 гривень – за добу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А потім ще додатково заплати за впійману рибу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні