У центрі Луцька байкери відкрили мотосезон. ФОТО

0
0
У центрі Луцька байкери відкрили мотосезон. ФОТО
Театральний майдан Луцька заполонили брутальні байкери, які нарешті мають змогу «вигуляти» своїх залізних коней, адже сьогодні відбулося відкриття мотосезону-2019.

Традиційний рух колони байків стартував з Театрального майдану та пройшов вулицями міста 13 квітня, пише ІА «Волинські новини».

Саме дійство почалося ще зранку, адже на гостей очікували нові варіації настільних ігор – футболу та тиру. Також відбувався конкурс для найсильніших чоловіків «Силач Dnipro-M».

Окрім того, для діток діяли численні майстер-класи, зокрема з малювання та столярної майстерності. До того ж, на території Театрального майдану розташувались фотозони, на фоні яких можна було зробити світлини на згадку.

Ближче до обіду глядачі мали змогу спостерігати змагання за участю байкерів, які показували свою майстерність на потужних мотоциклах.

Вже згодом мотоколона розпочала рух з Театрального майдану та проїхала вулицями міста. Варто зазначити, що вже традиційно колона байкерів завітала до замку Любарта, де і закінчила свій рух Луцьком.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні