--> П'яна аварія: водія примотали скотчем до стовпа. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яна аварія: водія примотали скотчем до стовпа. ВІДЕО

0
2
П'яна аварія: водія примотали скотчем до стовпа. ВІДЕО
У Києві п’яного чоловіка, який вчинив ДТП, примотали скотчем до стовпа.

Після зіткнення авто винуватець аварії та його дівчина намагалися вирішити ситуацію бійкою, повідомляє "Ракурс" з посиланням на "Київ оперативний".

Містяни на автомобілі Ford спочатку заїхали на заправку, а звідти виїхали на Кільцеву дорогу, де і потрапили в аварію, врізавшись у машину Toyota.

Після зіткнення п’яний водій кинувся на потерпілого, але він швидко нейтралізував супротивника і примотав його до стовпа. Супутниця водія намагалася напасти на другого учасника ДТП з пустою пляшкою, але її швидко заспокоїли і дівчина пішла спати до автівки.

Як заявляють свідки, невідомий наркозалежний перехожий вирішив, що під час хаосу ніхто його не помічає, і намагався вкрасти пляшку шампанського, але його також затримали. Після конфлікту перехожий заснув на заправці, а потерпілий чекав поліцію з п’яним винуватцем біля стовпа.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні