Назавжди в нашій пам'яті: ексклюзивні фото Юрія Яцюка

0
8
Назавжди в нашій пам'яті: ексклюзивні фото Юрія Яцюка
У день народження відомого журналіста Юрія Яцюка луцький фотограф Володимир Лук'янчук показав його архівні фотографії.

Світлинами він поділився із редакцією інтернет-видання «Волинь24».

У п'ятницю, 12 квітня, свій день народження мав відзначити відомий журналіст Юрій Яцюк, життя якого трагічно обірвалося під час ДТП під Луцьком.

Нагадаємо, у п'ятницю, 8 березня, поблизу Луцька сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої автомобіль збив двох людей. Чоловік загинув на місці події, а жінку госпіталізували.

Загиблим був відомий волинський журналіст Юрій Яцюк. Жінка нині в Луцькій міській клінічній лікарні. Стан її, за словами лікарів, доволі важкий. На запитання журналістів, чи вона при свідомості, лікар відповів: "Уже так".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Відео з місця загибелі в автокатастрофі волинського журналіста Юрія Яцюка

Прощання із заслуженим журналістом України Юрієм Яцюком, який трагічно загинув в автокатастрофі, розпочнеться в суботу, 9 березня, о 18.00 у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору. У неділю, 10 березня, о 10.30 його ховатимуть.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Слово про Юрія Яцюка, журналіста і друга

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Фото з особистого архіву Володимира Лук'янчука («Волинь24»)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні