У місті на Волині встановили камери відеоспостереження. ФОТО

0
4
У місті на Волині встановили камери відеоспостереження. ФОТО
У Рожищі встановили ще три камери спостереження.

Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

Роботи зі встановлення камер системи відеонагляду «Безпечне місто» тривають.

Нагадаємо, п’ять відеокамер були встановленні раніше, а ще три – доставили нещодавно. Відтепер відеоспостереженням охопленні перехрестя перед селом Топільне, перехрестя вулиць Шелакадзе, Мостова та Промислова (район Вовнянки) й Кременецький залізничний переїзд.

Засоби відеоспостереження придбанні та обслуговуються за кошти міста. Зокрема, на закупівлю камер, встановлення та їх монтаж з міського бюджету було виділено 24474 грн.

"Всі прилади відеонагляду, під`єднані до загальноміської системи. Інформація з них виведена на монітори у черговій частині райвідділу поліції. Отже, оперативний черговий має можливість переглядати зображення з камер у режимі реального часу, що, маємо надію, дасть змогу швидше реагувати на правопорушення на вулицях міста", – інформують у мерії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні