На Волині горіли сміттєзвалища. ФОТО

0
1
На Волині горіли сміттєзвалища. ФОТО
На Маневиччині горіли суха рослинність та сміттєзвалища.

Від початку пожежонебезпечного періоду силами державного підприємства «Поліське лісове господарство» спільно з Маневицьким підрозділом Державної Служби Надзвичайних Ситуацій ліквідували 11 випадків загоряння сухої рослинності та несанкціонованих сміттєзвалищ поблизу лісу, пише "Район.Маневичі".

На ліквідацію пожеж задіяли трактори з лісовими плугами ПЛ-75, для оборювання та каналізації осередків загоряння, та пожежні авто ГАЗ-66 (Розничівського лісництва) та IVECO (лісова пожежна станція лісгоспу).

«Дуже прикро, що населення ігнорує усі правила пожежної безпеки і бездумно та бездушно відноситься до живих істот, що знаходять собі прихисток у сухій трав’яній рослинності. Будьте пильними та відповідальними і не наробіть біди ні собі ні іншим!» – прокоментувала секретар ДП «Поліське ЛГ» Яна Шпота.

Найбільші загоряння відбулися поблизу сіл Кам’януха та Велика Яблунька, де участь у гасінні пожеж взяли працівники Маневицької ДСНС. Усі пожежі успішно ліквідували та не допустили їх поширення в лісові масиви.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні