На Волині чоловік продавав заборонені «жучки» для прослуховування

0
2
На Волині чоловік продавав заборонені «жучки» для прослуховування
У Камінь-Каширському районі чоловік купував на китайському сайті «жучки» для прослуховування, які заборонені на території України.

За такі дії він заплатить понад 30 тисяч гривень штрафу, йдеться у вироку, який днями виніс Камінь-Каширський районний суд, пише "ВолиньPost".

Правоохоронці з’ясували, що житель волинського Полісся двічі купував спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації, не маючи для цього відповідної ліцензії, через сайт «АІіЕхргеss». Йдеться, зокрема, про GSM-мікрофони марки «Міnі А8», яких він загалом купив 30 штук.

При цьому митним органам чоловік як підставу для переміщення цих предметів через кордон України надав документи, що містили, вказавши, що це GSM-трекери.

«Жучки» волинянин отримував на поштове відділення у селі Раків Ліс Камінь-Каширського району, а згодом домовлявся про зустрічі для того, аби продати засоби для «прослушки».

Зрештою, його схему викрили, й суд призначив йому покарання – понад 30 тисяч гривень штрафу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні