У Луцьку покарали фірму за незаконне проведення земляних робіт

0
-3
У Луцьку покарали фірму за незаконне проведення земляних робіт
У Луцьку на вулиці Грабовського інспектор муніципальної варти виявив несанкціоноване проведення земляних робіт працівниками однієї з фірм міста.

Про це повідомила прес-служба департаменту Луцької міськради.

Іспектор відділу «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти виявив несанкціоноване проведення земляних робіт працівниками ТзОВ "Луцька ДПМК" (Луцька дорожня пересувна механізована колона) на вулиці Грабовського.

За цим фактом, на відповідальну особу було складено адміністративний протокол відповідно до ст.152 КУпАП та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради, яка, власне, і визначить міру покарання за дане правопорушення.

Нагадуємо, що у відповідності до Правил благоустрою міста Луцька, для проведення будь яких земляних робіт на території міста необхідно звернутися до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради для безкоштовного отримання ордеру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні