Луцький гурт зняв перший відеокліп. ВІДЕО

0
-7
Луцький гурт зняв перший відеокліп. ВІДЕО
Луцький гурт MOTANKA презентував свій перший відеокліп на пісню “Верба”. Зйомки проходили на Волині та тривали чотири дні.

Про це повідомляють Notatky.com.ua.

Після успішного релізу синглу «Верба», виданого на лейблі Napalm Records, гурт MOTANKA презентував офіційний відеокліп до нього, що став для команди першим роликом їхньої відеографії.

Зйомки проходили на Волині, в рідному регіоні музикантів, та тривали чотири дні.

За словами учасників колективу, пісня «Верба» є однією з найпотужніших композицій їхнього майбутнього альбому (реліз платівки відбудеться 7 червня, передзамовлення за наступним лінком), адже її наповнено тією енергетикою, яка всім нам життєво необхідна у важкі сьогоденні часи.

Авторами ідеї та співрежисерами відео виступили самі музиканти. За сюжетом, у кліпі символічно зображуються темні часи історії України, зокрема Голодомор та репресії проти українського народу.

«Боротьба за Україну була, є і буде, все залежить лише від нас. Тому підіймаймо дух і набираємось сил, боротьба все ще триває!» – йдеться в анотації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні