На Волині активіст погрожував перестріляти людей

0
2
На Волині активіст погрожував перестріляти людей
На Ковельщині громадський активіст був невдоволений ремонтом дороги і погрожував розстрілом.

Ковельський міський голова Олег Кіндер повідомив про інцидент, який трапився в приміському селі за участю відомого громадського активіста, прізвище якого він не назвав, пише Район.Ковель.

На засіданні виконавчого комітету Ковельської міської ради мер Олег Кіндер розповів про свою зустріч із головою районної державної адміністрації Віктором Козаком та інцидент, який трапився під час ямкового ремонту між приміськими селами Зелена та Воля-Ковельська.

«Я вчора чи позавчора спілкувався з головою нашої Ковельської райдержадміністрації. Коли почали ямочний ремонт від Зеленої до Вільки-Ковельської і один з активістів, ви догадуєтеся про кого мова, сказав: «Ви неправильно, не по технології робите. Забирайтеся отсюда, бо я вас тут перестріляю». Викликав міліцію і все остальне. Ну люди що? Замість того, щоб продовжити робити ямочний ремонт, забралися і поїхали. І кому той активіст краще зробив – я так і не зрозумів», – мовив Олег Кіндер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні