У Луцьку зловили 15 автопорушників. ФОТО

0
9
У Луцьку зловили 15 автопорушників. ФОТО
У Луцьку покарали водіїв, які неправильно припаркувалися.

Про це повідомляють на сторінці муніципальної варти Луцька у Фейсбуці.

15 адміністративних протоколів за ст. 152 КУпАП складено інспекторами відділу «Група швидкого реагування" департаменту муніципальної варти Луцька на власників автотранспортних засобів, що залишили свої машини на тротуарах, пішохідних доріжках та на зелених зонах. Порушення виявленні на вулиці Кравчука, Центральний парк імені Лесі Українки та на Теремнівських ставках.

Довідково:
Стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів –
тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні