На Волині затримали браконьєрів, які незаконно ловили рибу. ФОТО

2
4
На Волині затримали браконьєрів, які незаконно ловили рибу. ФОТО
На Волині відбувся спільний рейд рибоохоронного патруля та прикордонників.

Про це повідомляє прес-служба Волинського рибоохоронного патруля.

Захід проходив у прикордонній смузі по річці Західний Буг, у Любомльському районі Волинської області.

Так, спільними діями було викрито громадянина, який здійснював вилов водних біоресурсів сітним знаряддям лову – «ятерем». Інцидент стався на р. Неретва, поблизу с. Терехи Любомльського району. На порушника складено протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП – грубе порушення правил рибальства. Знаряддя лову було вилучено. Матеріали справи направлено до суду для притягнення винної особи до адміністративної відповідальності.

Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони та прикордонників, громадянину не вдалося завдати шкоди рибному господарству України.

Згодом на тому ж водному об’єкті, рейдовою групою було виявлено вісім без господарських риболовних сіток та три «ятера». За цим фактом інспекторами рибпатруля було складено акт виявлення та вилучення безхазяйного майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В добротворі на р'західний Буг всі браконьєри легалізовані в промисловиків платять депі за дозволи Ічітко вибирають всю рибу сітками легально вже.беріть приклад то може і вас лише жаби в річці будуть
Відповісти
Треба легалізуватися , для того є промисловий вилов риби .промисловики їм можна все головне законно їдьте в добротвір депа їм продасть ліцензії
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні