--> У «Промені» відбудеться показ фільму польською в рамках проекту «Dyskusyjny Klub Filmowy w Łucku»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «Промені» відбудеться показ фільму польською в рамках проекту «Dyskusyjny Klub Filmowy w Łucku»*

0
-8
У «Промені» відбудеться показ фільму польською в рамках проекту  «Dyskusyjny Klub Filmowy w Łucku»*
У рамках проекту «Dyskusyjny Klub Filmowy w Łucku» 17 квітня о 18:00 в кінотеатрі Multiplex, що у РЦ «Промінь», відбудеться відкритий показ фільму польського режисера Лукаша Палковського «BOGOWIE», мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Відкриватиме показ Пьотр Стельмащук, який розповість історію створення цього фільму, а після перегляду буде обговорення кіно у форматі питання-відповідь.

Для реєстрації потрібно заповнити просту Google форму.

ПРО ФІЛЬМ:
Амбітний кардіохірург, який планує виконати першу операцію з пересадки серця. Однак, у реаліях комуністичної Польщі це завдання є надзвичайно складним. Для досягнення мети Реліга буде змушений здолати супротив старших медичних фахівців, молодих колег і представників партії. Чи зможе він довести свою велич?



Довідка: +380 (68) 525 90 09.
Адреса: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні