--> Невідомі чоловіки викрали 3-річного хлопчика: у місті – план «Перехоплення» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Невідомі чоловіки викрали 3-річного хлопчика: у місті – план «Перехоплення»

0
1
Невідомі чоловіки викрали 3-річного хлопчика: у місті – план «Перехоплення»
У Києві на Лук'янівці викрали 3-річну дитину. Троє чоловіків схопили хлопчика, посадили в машину і відвезли в сторону центру міста.

Місцезнаходження дитини невідомо, поліція розшукує автомобіль. У місті ввели план «Перехоплення», повідомляє «Інформатор».

Інцидент трапився у четвер, 11 квітня. О 8:53 в Києві ввели план «Перехоплення». На розшук автомобіля викрадачів направили поліцейських.

Відомо, що троє невідомих чоловіків на вулиці Вільгельма Котарбінського, 21 посадили 3 річного хлопчика в чорний Mercedes з номерами «S 005015» і поїхали в бік центру Києва. Також є інформація про те, що один з викрадачів схожий на араба, невисокого зросту. Двоє інших чоловіків слов'янської зовнішності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні