У Нововолинську продавці кажуть, що торгувати поза ринком на тротуарах вигідніше

0
-2
У Нововолинську продавці кажуть, що торгувати поза ринком на тротуарах вигідніше
10-го квітня у Нововолинську за торгівлю в невстановлених місцях поза ринком порушникам виписали протоколи.

Рейд провели працівники Нововолинського відділення поліції разом із Нацгвардією. Жодного «торгового місця» на звичному місці в цей день не було, - пише БУГ.

“Підприємці” звикли продавати овочі, молочні та інші продукти на тротуарі по проспекту Перемоги. Питання стихійної торгівлі в цьому місці не раз піднімали. Міська влада вважає це проблемою міста та наголошує, що поліція має з цим боротися.

10 квітня поза ринком було порожньо. Не виявилося навіть жодної палатки, де продають овочі та фрукти.

Продавцям пояснювали, що на території ринку є спеціальні зручні прилавки, а торгувати їжею з асфальту понад дорогою, де їздять автомобілі, небезпечно.

Журналісти «БУГу» пройшлися ринком та запитали продавців, чому на звичному місці нікого немає. Сказали, що розігнала поліція.

На запитання, чому не продають завжди на ринку, де є спеціальні прилавки з лавками та навіс, відповіли, що влітку тут спекотно і найголовніший їх чинник – менше купують.

Одна з продавчинь зазначає, що за пару годин можна продати всі продукти за ринком, адже там постійний потік людей. Проходячи повз побачать, що щось потрібно, та й придбають.

Бабусі, які продають продукти зі свого городу бідкаються, що змушені там стояти, щоб мати виручку.

“Пенсії невеликі, комунальні послуги оплачувати потрібно, онуки просять гроші на морозиво та ще й субсидію не дають”, – говорять на ринку.

Продавці кажуть, що на ринок не всі хочуть заходити, людям зручніше купувати на проспекті Перемоги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні