Між Копачівкою та Кременцем ремонтують дорогу. ФОТО

0
-7
Між Копачівкою та Кременцем ремонтують дорогу. ФОТО
На Волині ремонтують дорогу на відрізку між населеними пунктами Копачівка та Кременець Рожищенського району.

Про це повідомляє прес-служба САД у Волинській області.

По всій протяжності цієї ділянки, а це 7,6 км, підрядне підприємство ТзОВ “Луцькавтодор-Сервіс” відфрезерувало зношене дорожнє покриття. Натомість уклали 15-сантиметровий шар щебенево-піщаної суміші з додаванням 3 % цементу на відрізку довжиною 6,5 км. Цей шар обробили бітумною емульсією, а поверх нього вже на 5 км дороги влаштовано вирівнюючий шар з крупнозернистої щільної асфальтобетонної суміші, середня товщина якого сягає 10 см.

Відповідно до проектної документації, на цій ділянці автошляху в поточному році планують укласти ще верхній шар з щебенево-мастикового асфальтобетону завтовшки 5 см.

Окрім ремонтних робіт на проїзній частині, які сьогодні виконують в межах села Кременець, на цьому об’єкті облаштовують з’їзди з дороги, укріплюють узбіччя, відсипається земполотно, влаштовують бордюри, поребрики та бруківку на посадкових майданчиках в місцях зупинки громадського транспорту і на тротуарах.

На ділянках проведення ремонтних робіт встановлено відповідні попереджувальні дорожні знаки.

Проїзд транспорту частково обмежений і здійснюється по одній смузі в режимі реверсного руху.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає користувачів доріг неухильно дотримуватись вимог тимчасових схем організації дорожнього руху на ділянках ремонтних робіт, бути уважними та дисциплінованими.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні